40 jaar de bekendste autogarage van de Krimpenerwaard

september 25, 2017 0 Door Brian909

Het autobedrijf van de Krimpenerwaard bestaat 40 jaar! Ze zijn het bekendste autobedrijf! Het familiebedrijf heeft verschillende vestigingen in verschillende steden rondom de Krimpenerwaard. Ook is het autobedrijf werkzaam in Gouda. Het autobedrijf is een kleinschalig bedrijf maar biedt optimale service en heeft veel oog voor de klant. Ze zorgen al 40 jaar voor de beste service en kwaliteit. Door de vele ervaringen en het 40 jaar bestaan heeft het bedrijf veel kennis en biedt het bedrijf veel kwaliteit.  Door de jaren heen is het bedrijf en de leiding door verschillende handen van de familie gegaan. Maar hierdoor is de kennis over het bedrijf door heel de familie bekend.

Kennis en ervaring

Als een bedrijf 40 jaar bestaat is het logisch dat het bedrijf veel kennis en ervaring. Zo is het ook met het autobedrijf dat gelegen is in de Krimpenerwaard. Ten eerste is het bedrijf erg bekend geworden in de omgeving van de Krimpenerwaard. Door de jaren heen is hun ervaring verbetert en biedt het bedrijf veel kwaliteit. Het is een betrouwbaar autobedrijf. Dit is terug te zien in de garantie die ze bieden na aankopen.

Diensten

Bij het autobedrijf worden nog steeds verschillende diensten geleverd. Zo wordt er geholpen met het kiezen van een auto. Het autobedrijf geeft advies, gaat met de klant in contact en komt samen met de klant tot een beslissing welke auto het beste bij de klant past.

Daarnaast biedt het autobedrijf ook onderhoudsbeurten. Dit gebeurt eens in de 3 maanden en eens in de 6 maanden. Als je langer lid bent van de werkplaats is er klantvoordeel beschikbaar. Hierdoor krijgt u korting over de onderhoudsbeurten.

Naast de onderhoudsbeurten en de aankopen wordt er ook gemonteerd. Er zijn monteurs aanwezig die veel verstand hebben van de auto’s. En die willen ze graag aan de klant laten zien. De monteurs zijn vakkundig bij de reparatie van de auto. Ook helpt het autobedrijf met schadeherstel. Bij schadeherstel worden de kosten bij de verzekeringsmaatschappij betaald.

40-jarig jubileum

Het autobedrijf is in 1977 opgestart en is in de loop der jaren flink gegroeid. Er is in 1987 een flinke brand geweest waardoor het bedrijfspand helemaal is platgebrand. Er is een nieuw pand gekomen. Nu wordt er in 2017 het 40-jarig jubileum gevierd. Dit is bijzonder. Er zijn verschillende acties en kortingen. Ook wordt er een feest gevierd. Naast het feestvieren en de gezelligheid wordt er ook aan het milieu gedacht. Bij elke aankoop van een occasion in 2017 wordt er een boom geplant. Zo wordt er aan het milieu gedacht en dit wordt in samenwerking van de Krimpenerwaard gedaan.