BKR jethelm Italy Ivoor 2014 (limited edition)

oktober 22, 2018 0 Door Brian909

Wil je graag een nieuwe helm kopen en wil je er zeker van zijn dat jij de enige in de omgeving bent die met deze helm rijdt? Ben je een liefhebber van Italiƫ op racegebied en de kleuren van de Italiaanse vlag? Dan is deze snelle BKR jethelm met Italiaanse kleuren een fantastische keuze voor jou! Het betreft hier een limited edition, wat betekent dat de helm slechts in beperkte oplage is geproduceerd en je dus een absoluut unieke en zeldzame helm in huis haalt met deze iconische BKR helm.

Prachtig vormgegeven snelle jethelm met Italiaanse kleuren

Deze jethelm van BKR heeft een zeer snelle uitstraling. De buitenschaal van de helm is ivoorwit gekleurd en is bedrukt met kunstige kwastlijnen aan de zijkant in de kleuren rood en groen, die samen met de witte buitenschaal de kleuren van de Italiaanse vlag vormen. Aan de voorkant van de helm is het BKR logo gedrukt met dezelfde kleuren en ook aan de achterkant zien we een symmetrisch strak patroon terug wederom in de kleuren van de Italiaanse vlag.

Overzicht alle helmen: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

De rand die de buitenschaal van de binnenvoering afscheidt is van leer en heeft een donkergroene kleur met witte stiksels. Deze rand zorgt ervoor dat het design aan de buitenkant van de helm naadloos overloopt in de stijlvolle donkergroene kleur van de binnenvoering van deze helm. De uitstraling van de helm doet direct denken aan Italiƫ en het rijke race verleden en de race legendes die in dit land geboren zijn. De helm is een mooie combinatie van een stijlvolle, maar ook zeer snelle en stoere uitstraling.

Jethelmen categorie: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/jet/

Gebruiksvriendelijke, comfortabele en veilige helm

Naast de geweldige uitstraling van deze helm, is deze jethelm van BKR van alle gemakken voorzien. De helm heeft een krasvrij en transparant vizier, die beschermt tegen het weer en vliegjes. De binnenvoering van de helm is grotendeels uitneembaar, waardoor je de helm altijd zeer eenvoudig schoon kunt houden. De buitenschaal van de helm is gemaakt van thermoplastic composietmateriaal, wat zeer licht is en goed absorbeert in het geval van valschade. De veiligheidssluiting is makkelijk met een hand open en dicht te doen en zorgt dat de helm niet beweegt op het hoofd tijdens het rijden. Met deze helm koop je niet alleen een unieke zeldzame helm met een geweldige look, maar ook bescherming, gebruiksvriendelijkheid en rijcomfort.