Shoplog: Bilstein voor mijn auto augustus 2018

Ik heb wat geld gewonnen laatst in een loterij. Niet heel veel geld, iets van 8000 Euro na belastingen. Maar ik heb wat te besteden en als fanatiek car tuner, is mijn auto waar ik het liefste geld in stop. Enfin, ik ging dus een beetje lezen in car tuning magazines, wat de laatste trends zijn, wat de meest vooruitstrevende merken zijn en ik kwam telkens de naam Bilstein tegen. Nou laten we eens wat Bilstein producten opzoeken op het web.

Uitgelicht: Extreme-carstyling.nl – Bilstein b4, b8 , b12 en b14

Ik kwam al snel de naam Extreme Carstyling tegen op het internet bij Google zoekopdrachten. Ik was met name onder de indruk van de vele positieve ervaringen die zij hebben op een platform zoals Trustpilot. Dus ik koos ervoor om juist hier te bestellen. Dan nog kiezen welke variant wil ik, er zijn allemaal nummers met een b. Voor mijn auto bleek meest geschikt B14 dus dat was uiteindelijk de variant die ik aan mijn winkelmandje toegevoegd heb.

Even verder kijken dan ik kan ook wel een nieuw setje schokdempers gebruiken. Op dit vlak heb ik reeds goede ervaringen met Koni. En why change a winning team? Dus ik opteerde opnieuw voor Koni schokdempers. Ook maar toegevoegd aan het winkelmandje.

Een paar uitlaten zou ook niet verkeerd zijn, ik heb nu geld te besteden dus ik heb de beste uitlaten gekozen namelijk die van Simons, dat is Zweedse superieure kwaliteit. Het geluid uit een Simons uitlaat voor de echte auto liefhebbers dat is om van te smullen! Ik kijk er naar uit om te kunnen scheuren met mijn auto met deze fantastische uitlaten.

Enfin, de gegevens van de winkel zijn als volgt:

Auto styling onderdelen – Extreme-Carstyling.nl
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008

Goed om te weten verzendkosten hoef je geen zorgen om te maken hier.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *