Tweedehands Porsche uit Berlijn import verslag

Zeer graag wilde ik altijd al een Porsche bezitten. Ik had alleen nooit genoeg geld. Ja het is geen goedkope bolide om te kopen hier in Nederland. En met die vervelende Belastingdienst, zal het ook nooit makkelijker worden voor de autoverkopers om de prijs significant te verlagen. Anyway, ik kwam op een dag op het geniale idee om maar eens over de grens te kijken.

Want, deze automarkt ellende en miserie gaat niet op bij onze Duitse freunden. Die krijgen gewoon bijna iedere jaar een gloed nieuwe auto van de zaak. Een jahreswagen noemen ze dat. En die Duitse overheid die stimuleert juiste de auto industrie in plaats van dat ze deze de nek omdraaien zoals Rutte en co. Nou misschien liggen hier wel mogelijkheden dacht ik bij mezelf.

Dus ik verdiepte me in de materie. Er komt natuurlijk wel wat rompslomp en administratie kijken bij zo een import. Ja we leven in de Europese Unie. Ja er is vrij verkeer van arbeid en handel en goederen maar een auto importeren doe je niet zo 1-2-3. Gelukkig valt het allemaal wel mee. Je moet rekening houden met kenteken wanneer je terugrijdt naar Holland. De BPM is een ding. Check hier overigens gratis kostenberekening BPM. En een beetje Duits praten is ook een pre, want ik zeg je die Duitsers kunnen geen woord Engels.

Nou een hele mooie Porsche vond ik al vrij rap op AutoScout. Een andere goede site is Mobile. Ik zou ze bookmarken je gaat ze nog veel nodig hebben. Berlijn is net wat te ver voor mij om aan te rijden vanuit Zeeland, Vlissingen. Dus ik koos gewoon EasyImport om alles uit handen te laten nemen. Top service kan ik je vertellen. Enfin, de bolide staat nu al een paar maanden voor de deur en ik ben er zeer in mijn nopjes mee en nog geen moment spijt. Importeren is de future!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *